Omschrijving

Helft van een dubbel blok gelegen in de kern van Lattrop. De woning beschikt over een woonkamer met een besloten en moderne keuken. Aan de achterzijde van de woning bevind zich een bijkeuken van waaruit je middels een tussenportaal in een extra kamer komt. Deze kamer is eveneens zeer geschikt als kantoorruimte of slaapkamer! Middels de trap in de entree is er toegang tot de eerste verdieping waar maar liefst drie slaapkamers en een badkamer zijn gesitueerd. De tuin is zowel vanuit de bijkeuken als ook vanuit de woonkamer bereikbaar. De tuin is zeer diep te noemen en mede doordat deze op het Zuid-Westen is gelegen een heerlijke plek voor iedere zonliefhebber!

Indeling

Hal/entree met trapopgang naar 1e verdieping; meterkast; toilet met fonteintje; toegang tot de doorzonwoonkamer. De woonkamer  is volledig voorzien van dubbele beglazing en een fraaie laminaatvloer. Vanuit de achterzijde in de woonkamer is zowel de tuin per schuifpui als ook de besloten keuken te bereiken. De moderne keuken (2012) is voorzien van diverse inbouwapparatuur als o.a. een koelkast, vaatwasser, 5 pits gas, comb imagnetron. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken van waaruit je het achterportaal als ook de tuin kunt bereiken. Vanuit het achterportaal is de extra 'berging' bereikbaar welke eveneens zeer geschikt is als kantoorruimte of slaapkamer!

Eerste verdieping

Overloop; drie slaapkamers allen voorzien van vaste kasten! Tevens een badkamer welke voorzien is van een wastafel, toilet en douche. Per vlizotrap te bereiken...

Tweede verdieping

Geheel bevloerde opbergzolder

Tuin

De tuin is zowel vanuit de bijkeuken als ook vanuit de woonkamer te bereiken. De tuin is zeer ruim te noemen en mede gezien deze op het Zuid-Westen is gelegen een heerlijke plek voor iedere zonliefhebber! Aan de achterzijde van de tuin is een ruim tuinhuis gesitueerd welke zeer handig is voor o.a. het opbergen van tuingereedschap.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1971
- Perceel oppervlakte: 409 m2 
- Inhoud: circa 380 m3 
- Mogelijkheid om op de begane grond te slapen
- Moderne keuken! 
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Uw makelaar voor dit object: Tim Peters 
Te bereiken onder het telefoonnummer: 0541-353433

Kenmerken