Omschrijving

Op zoek naar een leuke jaren 30 woning gelegen in de levendige en populaire woonwijk 'Esrein' in Hengelo? Dan is dit écht iets voor jou! 

Een échte vrijstaande jaren dertig woning gelegen op een gewilde locatie dichtbij het stadscentrum van Hengelo. Gelegen op loopafstand van vele faciliteiten waaronder een kinderopvang, supermarkt en een grote verscheidenheid aan winkels! Een woning met op de begane grond een ruime woonkamer, ruim uitgebouwde keuken en een modern vrijdragend toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een moderne badkamer! De tuin is gelegen op het Zuidwesten, voorzien van een zeer ruime garage met overkapping én een hobbyruimte welke nu als bar in gebruik is. Echter is deze zeer schikt voor vele doeleinden.

Indeling

Entree/hal voorzien van fraaie tegelvloer, met trapopgang naar 1e verdieping; handige kelderkast met de meterkast; opbergruimte waar voorheen de toilet gesitueerd was. Vanuit de entree is er zowel toegang tot de woonkamer als ook de keuken. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een houten vloer en een volledig nieuw kozijn aan de voorzijde (2010). Aan de achterzijde van de woonkamer is er middels een schuifpui toegang tot de tuin. De keuken is aan de achterzijde van de woning in de uitbouw gesitueerd. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, deze biedt plek aan de CV ketel (Nefit, 1993) en vanuit hier is toegang tot het vrijdragende toilet inclusief fonteintje (2009). Vanuit de bijkeuken is eveneens de tuin te bereiken.

Eerste verdieping

Overloop; twee slaapkamers beiden voorzien van vaste kasten! Badkamer (2009) voorzien van o.a. een douche, witgoedaansluitingen, vrijdragend toilet en een dubbele wastafel. Eveneens kun je vanuit de badkamer het platte dak op de uitbouw bereiken.

Tweede verdieping

Bevloerde opbergzolder

Tuin

De tuin, gelegen op het Zuidwesten, is zowel via de bijkeuken, vanuit de woonkamer als ook per achterom te bereiken! De tuin is grotendeels verhard en daardoor onderhoudsvriendelijk te noemen. De tuin beschikt over een overkapping waardoor je gedurende het gehele seizoen kunt genieten van het buiten zijn! Aan de achterzijde van het perceel beschikt het object over een ruime vrijstaande stenen garage. Dit is een ideale ruimte voor de handige klusser, wel behoeft deze schuur enige aandacht.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1935 
- Perceeloppervlakte: 227 m2 
- Inhoud: circa 375 m3 
- Vrijstaande jaren 30 woning! 
- Recentelijk buitenzijde deels geschilderd
- Prachtige mogelijkheden voor een uitbouw
- Ruime vrijstaande stenen schuur
- Tuin gelegen op het Zuidwesten! 
- Gelegen op een gewilde locatie in Hengelo
- Kinderopvang in dezelfde straat gelegen
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Uw makelaar voor dit object: Tim Peters
Ons kantoor is te bereiken via 0541-353433

Kenmerken