Beschrijving

We hebben er weer ééntje.... Op een leuke plek, een perceel van maar liefst 341 m2, tuin gelegen op het Zuid-Oosten, diverse uitbouwmogelijkheden, enkele jaren geleden volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing én in bezit van #Energielabel A!

De woning beschikt op de begane grond over een lichte woonkamer, ruime entree met toilet en een open keuken. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers én een nette badkamer. Met een beetje energie maak je deze woning helemaal naar eigen smaak! Overigens beschikt het object over een handige berging én een hele diepe tuin! Daarbij is het mogelijk je auto naar achteren te rijden als je daar je eigen carport wilt creëren!

Indeling

Ruime en lichte entree met trapopgang naar 1e verdieping; meterkast en kelderkast. Ruime woonkamer met open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het achter portaal biedt toegang tot het toilet met fonteintje. Eveneens is via hier de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping

Overloop; toegang tot drie slaapkamers. Tevens is er een nette badkamer welke voorzien is van een inloopdouche, wastafel en een vrijdragend toilet. Per vlizotrap te bereiken...

Tweede verdieping

Bevloerde opbergzolder.

Balkon

Het balkon is vanuit één van de slaapkamers te bereiken en bevind zich aan de achter zijde van de woning.

Tuin

Zeer ruime achtertuin gelegen op Zuid-oosten waar je heerlijk kunt genieten van het buiten zijn! Tevens beschikt de tuin over een stenen berging welke op dit moment is voorzien van een wastafel en witgoedaansluitingen. De tuin is ook per achterom te bereiken en biedt mede gezien het riante oppervlakte diverse mogelijkheden bijvoorbeeld het creëren van een carport!

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1962
- Perceeloppervlakte: 341 m2
- Inhoud: circa 327 m3
- Open keuken
- Voorzien van dubbele beglazing én kunststof kozijnen!
- 3 slaapkamers en een nette badkamer op de verdieping
- Ruime achtertuin met vele mogelijkheden
- Gelegen op loopafstand van centrum Denekamp
- Aanvaarding in overleg
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom

Ons kantoor is te bereiken via 0541-353433

Kenmerken