Beschrijving

Dit is hoe wonen in Twente hoort te zijn! Zwarte topgevels, zinken goten, gemetselde dorpels, kozijnen met kruisroeden etc... Dit is wonen in de typische Saksische stijl! 

Naast de gave bouwstijl is het ook de ruimte waar deze woning in uitblinkt! De woning beschikt over een wel zeer ruime woonkamer, royale leefkeuken, handige kelder, garage welke als speel- en hobbykamer in gebruik is! Op de verdieping bevinden zich maar liefst 4 slaapkamers én een ruime en recent vernieuwde badkamer! De tweede verdieping beschikt eveneens over een slaapkamer als ook een extra opbergruimte. Met een handige opbergschuur, uiteraard in dezelfde Saksische stijl, en een ruime tuin op het Zuid-Westen is dit object een kloppend geheel!

Indeling

Entree/hal met trapopgang naar 1e verdieping; modern vrijdragend toilet en de meterkast. Toegang tot de ruime woonkamer welke aan de linkerzijde beschikt over een ruime erker met openslaande deuren richting de tuin, tevens beschikt de woonkamer over een sfeervolle houtkachel. De woonkeuken, afgescheiden middels dubbele deuren van de woonkamer, is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel en beschikt eveneens over openslaande deuren richting de achtertuin. De keuken is enkele jaren geleden vernieuwd en beschikt o.a. over een 5 zone inductiekookplaat, afzuigkap, wasbak, combi oven, koffiezetapparaat, combi magnetron etc...! Vanuit de keuken is er zowel toegang tot de tuin als ook tot de handige kelder. Tevens is het voorportaal te bereiken welke toegang biedt tot de carport/oprit als ook de werk/hobbykamer.

Eerste verdieping

Ruime overloop; twee slaapkamers aan de voorzijde. Ruime én zeer moderne badkamer welke recent vernieuwd is en voorzien van o.a. een ligbad, inloopdouche, vrijdragend toilet en dubbele wastafel. De 'master bedroom' is gelegen aan de achterzijde van de woning. Tevens is aan de rechterzijde een CV ruimte/wasruimte én een extra slaapkamer welke beschikt over een leuke 'bedstee' en  waarbij het plafond loopt tot de nok voor extra ruimtelijke beleving!

Tweede verdieping

Per vaste trap te bereiken, ruime overloop. Aan de voorzijde is een extra slaap/studeer kamer gesitueerd. Tevens is aan de achterzijde een extra ruimte welke momenteel als opbergzolder in gebruik is.

Tuin

De woning is aan de rechterzijde per achterom als ook via, de woonkamer, leefkeuken en de speelkamer te bereiken. De tuin is uitgerust met een zeer fraaie en evenals de hoofdwoning in Saksische stijl opgetrokken bijgebouw welke doel dient voor het stallen van fietsen e.d. De tuin is gelegen op het Zuid-Westen en mede door het zonnescherm een ideale plek voor iedere zon liefhebber!

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 2000
- Inhoud: circa 754 m3 
- Perceel oppervlakte: 476 m2
- Ruime en moderne leefkeuken
- Riante woonkamer met extra zij-erker
- Woonkamer, keuken en hal v.v. vloerverwarming
- Maar liefst vijf slaapkamers
- Recent vernieuwde badkamer!
- Achtertuin op Zuid-Westen met bijgebouw in Saksische stijl
- Intergas CV ketel (Eigendom, 2020)
- Schilderwerk woning en bijgebouw 2020
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Ons kantoor is te bereiken via 0541-353433

Kenmerken