Beschrijving

Tevreden kopers... zijn onze verkopers van de toekomst! Deze woning hebben we in 2016 verkocht, is flink onder handen genomen en komt nú weer beschikbaar!

De uitbouw op de begane grond is in 2017 volledig vernieuwd en voorzien van een badkamer én een slaapkamer. Ofwel... deze woning is toekomstbestendig! Er is een nieuwe keuken geplaatst welke besloten is ten opzichte van de nette woonkamer. Tevens is het toilet op de begane grond vernieuwd! Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de voormalige badkamer is in gebruik als toilet. De handige opbergzolder, garage mét kelder en de diepe achtertuin maken het compleet!

Indeling

Entree/hal met trapopgang naar 1e verdieping; modern toilet met fonteintje; vernieuwde meterkast; kelderkast; toegang tot de doorzon woonkamer met een openslaande deur naar de tuin. Overigens is de begane grond voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Deze is eveneens in 2017 vernieuwd en beschikt o.a. over een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi oven, wasbak, inductie kookplaat en een afzuigkap. Achter de keuken is een handige bijkeuken gesitueerd, deze is o.a. voorzien van de verdeler voor de vloerverwarming, witgoedaansluitingen en de Intergas CV opstelling (eigendom, 2017). Via de bijkeuken is de nieuw uitgebouwde slaap- en badkamer aan de achterzijde te bereiken. De moderne badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Tevens is de voormalige badkamer te bereiken, hier is recent een toilet gecreëerd waardoor deze ruimte niet meer als badkamer in gebruik is. Per vlizotrap is er toegang tot…

Tweede verdieping

Opbergzolder

Tuin

Zowel per achterom, via de bijkeuken als ook vanuit de woonkamer is de tuin te bereiken. Middels de 'patio' tussen de uitbouw en de handige garage is de achtertuin te bereiken. De garage is overigens ruim te noemen en beschikt over een ruime kelder! Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 325 m2 waardoor er een zeer ruime achtertuin aanwezig is. Met een situering op het Noord-Westen is dit een heerlijke plek voor een ieder die wil genieten van buiten zijn!

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1960
- Perceeloppervlakte: 325 m2 
- Inhoud: circa 380 m3 
- Vernieuwde achterbouw (2017) met slaap-  en badkamer
- Moderne keuken (2017)
- 3 slaapkamers én een toilet op de verdieping
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Vloerverwarming op de begane grond
- Garage voorzien van ruime kelder! 
- Gelegen tegenover de basisschool en 'Kulturhus' de Mare
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Ons kantoor is te bereiken via 0541-353433

Kenmerken