Beschrijving

Gecharmeerd van de jaren-30 en niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze 2/1 kapper zeker een bezichtiging waard!

Op een perceel van maar liefst 717 m2, met de tuin rondom de woning gelegen biedt deze woning zeer veel mogelijkheden! De uitgebouwde woonkamer is aan de voorzijde gelegen, de keuken aan de achterzijde biedt de mogelijkheid om een grote woonkeuken te creëren! Achter de keuken is o.a. de badkamer, separate toilet, kantoor en een extra bijkeuken gesitueerd. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een vaste trap naar een extra opbergruimte en slaapkamer op de zolder! Een ruime garage én een nog ruimere kap op de achterbouw maken het geheel compleet. 

De kunststof kozijnen v.v. dubbele beglazing op de verdieping, spouwmuurisolatie én de 21 zonnepanelen maken dat de woning Energielabel D heeft!

Indeling

Entree/hal, met trapopgang en kelder, aan de voorzijde van de woning met toegang tot de woonkamer. De woonkamer beschikt over een sfeervolle houthaard en is in de jaren '80 uitgebouwd aan de rechterzijde. Aan de achterzijde van de woonkamer is het eetgedeelte gesitueerd en vanuit daar is de woonkeuken te bereiken. Deze biedt voldoende ruimte voor een eettafel én daarbij biedt deze zeer gave uitbouwmogelijkheden! Vanuit de keuken is er toegang tot het achterportaal met o.a. de achteringang, separaat toilet, badkamer voorzien van een ligbad, vrijdragend toilet, douche en wastafel, toegang tot de garage als ook een 'kantoor'. Vanuit het kantoor is de bijkeuken te bereiken, v.v. de witgoed aansluitingen en de Nefit CV opstelling (eigendom, 2001).

Eerste verdieping

Overloop; drie slaapkamers op de eerste verdieping. De gehele eerste verdieping is v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het platte dak. Vanuit de hoofdslaapkamer is middels een vaste trap de 2de verdieping te bereiken.

Tweede verdieping

Overloop; toegang tot extra opbergruimte én een extra slaap- studeer of speelkamer!

Tuin

Het object beschikt over twee kadastrale nummers, het hoofdperceel waarop de woning gelegen (a 413 m2) beslaat voornamelijk de voorzijde en de zijkant van de woning. Tevens is er een extra perceel (erf-tuin) aanwezig welke bij de koopsom inbegrepen is a 303 m2. Het geheel is zéér netjes aangelegd is v.v. enkele opstallen waaronder een extra berging, kas en meerdere parkeerplaatsen. Mede door het ruime oppervlakte biedt deze tuin de mogelijkheid het helemaal naar eigen wens in te richten!

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1938
- Perceeloppervlakte: 717 m2
- Inhoud: circa 577 m3
- Woonkamer met eetgedeelte
- Mogelijkheden tot creëren woonkeuken! 
- Badkamer en separate toilet op de begane grond
- Verdieping met 3 slaapkamers, extra (slaap)kamer op de 2de verdieping
- 1e verdieping v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Ruime ruin rondom de woning gelegen! 
- Garage + ruime opbergzolder
- 21 zonnepanelen en spouwmuurisolatie
- Aanvaarding in overleg
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom

Kenmerken