Omschrijving

Heerlijk wonen in het buitengebied omgeven door rust en ruimte? Dan is deze stijlvolle en zeer riante villa iets voor jou!

Zeer royale villa gelegen in het buitengebied van Denekamp. Een woning op een perceel van ruim 2.700 m2, vijf slaapkamers waarvan één op de begane grond, twee badkamers waarvan eveneens één op de begane grond, zeer ruime garage, royale kelder, sfeervolle ronde glazen erker met prachtig uitzicht en ga zo maar door! Een woning met zeer veel ruimte welke je nog enigszins naar eigen smaak kunt maken!

Indeling

Entree/hal met trapopgang naar 1e verdieping; meterkast; vrijdragend toilet; toegang tot de zeer royale woonkamer voorzien van een stijlvolle ronde erker met uitzicht over eigen grond en achtergelegen weilanden! Tevens beschikt de woonkamer over een sfeervolle gashaard en openslaande deuren van waaruit je rechtstreeks de tuin inloopt! Naast de woonkamer is de keuken gesitueerd, deze is ruim te noemen en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. Deze beschikt over een pantry, de witgoedaansluitingen en toegang tot zowel de carport aan de voorzijde van de woning, de ruime kelder en de garage. De garage is zeer ruim te noemen, beschikt over een toilet en is de droom van een ieder die graag klust! Aan de voorzijde van de woning is tevens een bad- en slaapkamer gelegen. Ondanks de zeer royale ruimte op de verdieping is er dus de mogelijkheid om op de begane grond te slapen en baden!

Eerste verdieping

Overloop; drie slaapkamers en een ruime badkamer gelegen op de hoofdbouw. Tevens hebben de slaapkamers aan de achterzijde toegang tot het balkon van waaruit je een prachtig uitzicht over de achtergelegen weilanden! Tevens is middels de overloop, met enkele vaste kasten waarin ook de Nefit CV ketel (2003, eigendom) is gesitueerd, toegang tot de ruime verdieping op de garage/bijkeuken. Hier bevind zich eveneens een zeer ruime slaapkamer en aan de achterzijde een ruime opbergzolder met een vaste trap naar de onderliggende garage!

Tweede verdieping

Geïsoleerde opbergzolder

Balkon

Gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze is bereikbaar middels twee slaapkamer en biedt prachtig uitzicht over de tuin en achtergelegen weilanden!

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen. Op het moment dat je het perceel middels de statige poort betreedt wordt je omgeven door de ruimte welke het perceel en omliggende weilanden bieden! Het oprit loopt over in een heuse rotonde waardoor parkeerproblemen verleden tijd zijn! De tuin is zeer fraai aangelegd en biedt meerdere plekjes om te kunnen genieten van het buiten zijn! Tevens is er voor de liefhebber een riante vijverparty aangelegd. Vanaf iedere plek in de tuin is er prachtig zicht over de naastgelegen weilanden en het weidse uitzicht!

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 2003
- Perceeloppervlakte: 2.771 m2 
- Inhoud: ca. 1.000 m3
- Woonoppervlakte: 290 m2 
- Stijlvolle klassieke entree
- Prachtig ronde erker met fraai uitzicht over de tuin!
- Slaap- en badkamer op de begane grond! 
- Riante woning met maar liefst vijf slaapkamers!
- Zeer ruime garage én een kelder
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Uw makelaar voor dit object: Tim Peters 
Ons kantoor is te bereiken via 0541-353433

Kenmerken