Omschrijving

Jonge én goed onderhouden hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke buurt. De woning beschikt over een moderne keuken, stijlvolle badkamer, een onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom! Op de eerste verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers tevens is er een extra slaapkamer op de tweede verdieping waar je de mogelijkheid hebt om één of twee extra slaapkamers te creëren.

Indeling

Entree/hal voorzien van sfeervolle lamel parketvloer, trapopgang naar de 1e verdieping; modern vrijdragend toilet met fonteintje; meterkast; toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft evenals de gehele begane grond de sfeervolle lamellen parketvloer, beschikt over een handige trapkast en geeft uitzicht over de onderhoudsvriendelijke achtertuin. De stijlvolle open keuken is mede gezien de diverse raampartijen een heerlijk lichte ruimte. Tevens beschikt de keuken over alle gemakken waaronder een granieten aanrechtblad, 4 pits gas, RVS afzuigkap, koelkast en een combi oven. Vanuit de woonkamer aan de achterzijde van de woning is de onderhoudsvriendelijke tuin rechtstreeks te bereiken...

Eerste verdieping

Overloop; evenals de slaapkamers voorzien van vinylvloer. Tevens beschikt de hal over een zeer handige vaste kast, voor o.a. het opbergen van badlakens en dergelijke, weggewerkt in de centrale kolos. Drie slaapkamers waarvan er één in gebruik is als kledingkamer. De badkamer is zeer netjes en o.a. voorzien van een inloopdouche, vrijdragend toilet en een wastafel. Per vaste trap te bereiken...

Tweede verdieping

Middels vaste trap bereikbaar; grote open ruimte welke nu in gebruik is als was/droog ruimte. Deze ruimte is voorzien van daglicht middels het zijraam en is daardoor zeer geschikt voor diverse doeleinden. Zo is er de mogelijkheid er twee slaapkamers te creëren of deze in gebruik te nemen als bijvoorbeeld kantoor- of speelkamer!

Tuin

Zowel vanuit de woonkamer als ook per achterom is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin. Achterin de tuin is een handige stenen opbergschuur gesitueerd welke zeer handig is voor het opbergen van o.a. tuingereedschap, fietsen en dergelijke! Tevens is er een fraai aangelegd terras aanwezig welke een heerlijke plek biedt om te kunnen genieten van het buiten zijn.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 2006 
- Perceeloppervlakte: 160 m2 
- Inhoud: circa 355 m3 
- Woonoppervlakte: circa 105 m2 
- Moderne keuken voorzien van alle gemakken
- Stijvolle badkamer en toilet
- AWB CV ketel (2006, eigendom) 
- Buitenschilderwerk 2019! 
- Kindvriendelijke buurt 
- Zeer goed onderhouden starterswoning 
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Ons kantoor is te bereiken via 0541-353433

Kenmerken