Beschrijving

Volledig gerenoveerde woning mét inwoning én groot bijgebouw op zeer ruim perceel! En op gebied van duurzaamheid..? Met maar liefst 26 zonnepanelen, dak- vloer- én spouwmuurisolatie, volledig dubbele beglazing en vloerverwarming is deze woning helemaal van nu! 

De woning beschikt over een ruime éntree, sfeervolle woonkamer met doorkijkhaard naar de extra tuinkamer en een moderne woonkeuken. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 2 badkamers voor het hoofdwoongedeelte! Het inwoongedeelte (geheel op de begane grond) beschikt over een woonkamer met open keuken, slaapkamer en een moderne badkamer! Achter de woning is een dubbele garage v.v. een elektrische overheaddeur, berging, bar/kantine met toilet en een wel hele stijlvolle veranda! Dus ben jij op zoek naar luxueuze woning met mogelijkheden om je (schoon)ouders te huisvesten? Of wordt het bijgebouw jouw nieuwe werkplaats/praktijkruimte voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op om de woning te bezichtigen!

Indeling

Hoofdwoning;
Entree met gave open vide; klassieke rechte trapopgang naar 1e verdieping; meterkast toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de linkerzijde van de woning gelegen, is mede door de vele glaspartijen een heerlijke lichte ruimte en v.v. een stijlvolle visgraat PVC vloer! Middels dubbele deuren is aan de achterzijde van de woonkamer de tuinkamer te bereiken. De doorkijk haard is daarbij een échte eyecatcher en biedt de mogelijkheid om vanuit beide ruimtes te genieten van deze sfeervolle haard! De stijlvolle visgraat vloer loopt door in de tuinkamer van waaruit je middels openslaande deuren rechtstreeks de tuin inloopt! Vanuit de woonkamer is eveneens de royale woonkeuken te bereiken. Ook deze is, net als de gehele woning, enkele jaren geleden gerenoveerd en voorzien van alle denkbare luxe! Mede gezien het forse formaat van de woonkeuken is een grote eettafel van 8 of 10 personen helemaal op z'n plek! Aan de achterzijde van de woonkeuken is de bijkeuken gesitueerd met o.a. een wasruimte en het toilet. Overigens is de gehele begane grond v.v. vloerverwarming, uitgezonderd de bijkeuken van de hoofdwoning.

Inwoongedeelte;
Het inwoongedeelte is in z'n geheel op begane grond gelegen en is zowel vanuit het oprit als ook vanuit de centrale entree te bereiken. Het beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. Via deze ruimte is de slaapkamer aan de voorzijde van de woning te bereiken, deze beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Eerste verdieping

Ruime vide met zicht over de entree; aan de linkerzijde is een ruime slaapkamer gelegen welke voorheen uit 2 slaapkamers bestond. Met een eenvoudige aanpassing is het mogelijk om hier weer 2 slaapkamers van te maken. Moderne en lichte badkamer mede door de dakkapel voorzien van een ligbad, wastafel en douche. Aan de rechterzijde van de woning zijn 3 extra ruime slaapkamers gesitueerd waarvan één op dit moment in gebruik als fitnessruimte. De hoofdslaapkamer beschikt over vaste kasten en een eigen badkamer v.v. een dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. In de gehele woning zijn dus maar liefst 3 badkamers aanwezig!

Tweede verdieping

Middels vlizotrap te bereiken geïsoleerde opbergzolder!

Balkon

Gelegen aan de linkerzijde van de woning, bereikbaar vanuit één van de slaapkamers.

Tuin

De tuin is rondom de woning gelegen en biedt aan beide zijdes een achterom. Daarbij is de tuin ook rechtstreeks vanuit het de tuinkamer en de bijkeuken te bereiken. Aan de achterzijde is een groot bijgebouw gesitueerd met o.a. een dubbele garage (met elektrische overheaddeur), handige berging als ook een kantine met pantry en een toilet. Ofwel, ideale ruimtes voor een ieder die graag een kantoor of praktijkruimte aan huis wil! Tevens is er een sfeervolle veranda in de achtertuin gelegen, een plek die omscholen door groen zeer veel privacy biedt.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1973
- Perceeloppervlakte: 1.035 m2
- Woonoppervlakte: circa 251 m2
- Woning (nr. 48) met inwoongedeelte (48A) 
- Sfeervolle woonkamer met doorkijkhaard naar tuinkamer! 
- Moderne en luxe uitgevoerde woonkeuken! 
- Inwoongedeelte met slaap- en badkamer op de begane grond
- Maar liefst 4 slaapkamers op de verdieping, mogelijkheid tot creëren 5de slaapkamer!
- 2 badkamers op de verdieping! 
- Royaal bijgebouw met dubbele garage, berging en kantine met pantry! 
- 26 zonnepanelen (2021, eigendom)
- Hoofdverwarming middels pellet kachel en heatpipes, CV ketel als bijverwarming
- Hoofdwoning voorzien van Energielabel A+
- Inwoongedeelte voorzien van Energielabel A
- Aanvaarding in overleg
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom

Kenmerken