Beschrijving

De voordelen van een dubbel blok met de mogelijkheden om het nog helemaal nog naar eigen wens te kunnen maken? Dan is dit écht iets voor jou!
Gelegen in een kindvriendelijke omgeving, tegenover het speelplein van basisschool De Veldkamp en op korte afstand van het centrum treft u deze kleurrijke twee onder één kapwoning op wel zéér ruim perceel! De woning beschikt over een riante woonkamer, keuken aan de achterzijde, 3 slaapkamers én een badkamer op de verdieping. De achtertuin is zeer ruim te noemen, biedt zeer veel privacy én beschikt over een vrijstaande garage met extra berging!
Kortom handen uit de mouwen... dan kan deze woning helemaal jou droomwoning worden.

Indeling

Ruime en lichte entree met trapopgang naar 1e verdieping; meterkast; toilet met fonteintje. Heerlijke ruime doorzonwoning woonkamer; besloten keuken met toegang tot de ruime tuin.

Eerste verdieping

Overloop; toegang tot drie slaapkamers. Tevens is er een badkamer welke voorzien is van een toilet, douche en een wastafel. Per vlizotrap te bereiken...

Tweede verdieping

Bevloerde opbergzolder

Tuin

De tuin is zowel via vanuit de keuken als ook via de zijkant van de woning te  bereiken. De tuin is mede gezien het ruime perceel van een prachtig formaat, biedt zeer veel privacy én beschikt over een vrijstaande garage met extra berging!

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1972
- Perceeloppervlakte: 341 m2 
- Inhoud: circa 314 m3 
- Ruime doorzonwoonkamer
- Drie slaapkamers op de verdieping 
- Gelegen in een kindvriendelijke omgeving
- Riante achtertuin met met handige  garage en berging
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Te bereiken onder het telefoonnummer: 0541-353433

Kenmerken