Beschrijving

Luxe en vrijstaand wonen met een ruime bedrijfshal én een eigen paardenweide aan de achterzijde? Dan is dit unieke object iets voor jou!  

Deze jonge vrijstaande woning is gebouwd in 2004 en is van alle gemakken voorzien. Een ruime woonkamer met zicht over de achtertuin, keuken met eetgedeelte én een grote garage. Op de verdieping bevinden zich maar liefst drie slaapkamers én een ruime luxe badkamer! Het perceel van de woning is maar liefst 655 m2 en beschikt daardoor ook over een royale tuin met zicht over het bijbehorende paardenweide van meer dan 2.500 m2! 

Het bedrijfspand is gelegen op een perceel van 1.355 m2 en bestaat uit maar liefst 535 m2 aan kantoor/showroom en 380 m2 aan opslagruimte magazijn! Een degelijke bouw en mede gezien de ruime oppervlaktes geschikt voor zeer diverse doeleinden...

Indeling

Entree/hal met trapopgang naar 1e verdieping; modern vrijdragend toilet met fonteintje; meterkast; zeer ruime woonkamer voorzien van een sfeervolle gashaard! Aan de voorzijde van de woonkamer is een eetgedeelte gesitueerd welke doorloopt naar de keuken. De keuken is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens beschikt de keuken over voldoende opbergruimte én een ruim eetgedeelte. Aan de achterzijde is de woning 'uitgebouwd' waardoor er een mooie extra ruimte is ontstaan van waaruit je prachtig zicht hebt over de tuin én je eigen weiland aan de achterzijde. De garage is vanuit de entree te bereiken, deze is netjes betegeld en beschikt eveneens over een vaste trap naar een extra zolderkamer. Tevens geeft de garage toegang tot de veranda aan de achterzijde.

Eerste verdieping

Ruime en zeer lichte overloop; 3 slaapkamers. Royale en gave badkamer voorzien van o.a. een ligbad, vrijdragend toilet, dubbele wastafel, designradiator en een douche. Tevens is er vanuit de centrale overloop toegang tot de kamer boven de carport/garage. Vanuit deze kamer is er eveneens toegang tot nóg een ruime kamer van waaruit je middels de vaste trap direct de garage kunt bereiken.

Tweede verdieping

Net bevloerde opbergzolder.

Tuin

Zowel per achterom, vanuit de garage als ook via de schuifpui vanuit de achterzijde in de woonkamer is de tuin te bereiken. De tuin is voorzien van o.a. een handige houten opbergschuur als ook een prachtige veranda van waaruit je zicht hebt over het achtergelegen weiland!

Bijzonderheden

- Bouwjaar bedrijfswoning: 2003
- Bouwjaar bedrijfshal: 1979
- Perceeloppervlakte totaal: 4.555 m2 
- Inhoud bedrijfswoning: circa 625 m3 
- Oppervlakte kantoor/showroom/opslag: 915 m2 
- Ruime en goed onderhouden woning! 
- Inclusief weiland (2.545 m2!) aan de achterzijde! 
- Vergunning om bedrijfshal naar achter bij te bouwen! 
- Bedrijfshal is momenteel verhuurd, mits gewenst bij verkoop leeg en ontruimd opgeleverd
- Aanvaarding in overleg 
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist van 10% van de koopsom 

Ons kantoor is te bereiken via 0541-353433

Kenmerken